DIN FRISÖR & SAGA

På SAGA är vi måna om dig och därför också väldigt måna om våra kollegor.
SAGA´s idé är att samtliga kollegor får möjligheten att bli delägare i salongen man jobbar på, Viktig utgångspunkt i det här är att frisören visat ett ansvarstagande och utför tjänster med hela sitt hjärta.
Som delägare presterar man även på sikt bättre och vill oftast vara med och driva verksamheten framåt, man är mer mån om att hålla upp den goda servicenivån och kollegorna kommer i större utsträckning ge sig hän för att utveckla den gemensamma salongen till att bli Nr1 i staden.

EVENTS

Några gånger per år planerar vi in events för att stötta välgörande ändamål och idrottsföreningar med fokus på ungdomar genom goda sociala värdegrunder.
Event kan också vara på initiativ från dig. Om det är något som kan passa in på dem värdegrunder vi har och våra möjligheter att vara med ser positiva ut så är vi gärna delaktiga. Hör gärna av dig.

Kontakt

Ombokning/avbokning av frisörbehandlingarna enligt följande: klippning, färgning, toning, slingor, permanent och frans och bryn paket ska ske senast 24 timmar innan ditt avtalade besök.


Vi debiterar 100 % av priset vid utebliven tid.

Ombokning/avbokning av hårförlängningar, bal & festfrisyer och bröllopstjänster ska ske senast 1 vecka innan den avtalade tiden. Vi debiterar 100 % av priset vid utebliven tid.