WEBSHOPPEN

Vår inriktning i webshoppen kommer vara på löshår inom ett professionellt segment där vi tydligt vill visa ursprung och kvalite

DIN FRISÖR & SAGA

På SAGA är vi måna om dig och därför också väldigt måna om våra kollegor.
SAGA´s idé är att samtliga kollegor får möjligheten att bli delägare i salongen man jobbar på, man blir utan någon personlig insats erbjuden andelar i den salongsenhet man representerar vid fast anställning och genom personlig investering kan man även bli större partner. Viktig utgångspunkt i det här är att frisören visat ett ansvarstagande och utför tjänster med hela sitt hjärta.
Som delägare presterar man även på sikt bättre och vill oftast vara med och driva verksamheten framåt, man är mer mån om att hålla upp den goda servicenivån och kollegorna kommer i större utsträckning ge sig hän för att utveckla den gemensamma salongen till att bli Nr1 i staden.

SAGA modellen har som mål att generera en hög och jämn nivå i alla salonger, visionen är gemensam framgång.

EVENTS

Några gånger per år planerar vi in events för att stötta välgörande ändamål och idrottsföreningar där man satsar på ungdomar genom goda sociala värdegrunder.
Event kan också vara på initiativ från dig. Om det är något som kan passa in på dem värdegrunder vi har och våra möjligheter att vara med ser positiva ut så är vi gärna delaktiga.

Våra salonger

KISTA GALLERIA

ÖPPET MÅN-SÖN 10-21

TEL / SMS 0700-901100

Boka Tid JOBBA MED OSS

MÖLNDAL GALLERIA

 
 

TEL / SMS 0760-180811

Boka Tid JOBBA MED OSS

C4 SHOPPING KRISTIANSTAD

Kommer snart

TEL / SMS 0760-180811

Boka Tid JOBBA MED OSS

Kontakt

Ombokning/avbokning av frisörbehandlingarna enligt följande: klippning, färgning, toning, slingor, permanent och frans och bryn paket ska ske senast 24 timmar innan ditt avtalade besök.


Vi debiterar 100 % av priset vid utebliven tid.

Ombokning/avbokning av hårförlängningar, bal & festfrisyer och bröllopstjänster ska ske senast 1 vecka innan den avtalade tiden. Vi debiterar 100 % av priset vid utebliven tid.